Tips til DIN konfirmation! 

IMG_3410

 

Hej piger, jeg ville gerne starte med at fortælle jer nogle tips til hvordan man skal se ud på konfirmations dagen.

For ikke særlig lang tid siden, den 13 april var det 1 år siden at jeg blev konfirmeret i Roskilde Domkirke, det var virkelig en stor oplevelse for livet som jeg aldrig nogenside vil glemme.

Her under har jeg skrevet nogle tips til hvordan man skal se ud:

1. Det er meget vigtigt at man i god tid beslutter sig hvilken stil man er til, om det skal være bukser, buksedragt eller kjole, så man får gjort sig nogle ideer og tanker om ens tøj. Jeg var ikke selv i tvivl om hvordan jeg skulle se ud, så jeg købte allerede min kjole i starten af december inde i butikken LUCCA. 

2. Man skal gøre nogle overvejelser om ens hår, fordi det har en stor indflydelse på ens outfit og på billeder efter dagen. 

3. Hvilke sko passer og klæder en, skal det være ballerinaer, sneakers, stiletter eller noget  helt andet.

4. For de fleste pigers vedkomme vil piger nok gerne have en smule makeup på, min mor arbejder for DIOR så for mig, var det nemt at få lagt makeup, da min mor bare kunne lægge makeuppen på mig, men man kan også bare gøre det selv på sin egen måde.  

5. jeg havde det ikke selv, men nogen vælger også at få forskellige accessories fx. et hårbånd, en lille clutch taske, armbånd, øreringe, halskæde og ringe. På min dag havde jeg nogle flotte sølvfarvede øreringe på med to diamanter og på mine hænder havde jeg 3 ringe.

6. En sidste ting, nok mere en praktisk ting, det er at få din mor eller en anden en i familien til at skrive på et papir, hvilke gaver de forskellige gæster har givet. Da man efter konfirmationen kan kigge på hvilke gaver de forskellige har givet.

KYS Marie

125b3ab01627bace6dc0704255b349c6

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg